Vilagszam

2009.06.15. 11:27

Hajnali háromkor jelentkezem élőben egy lengyel vizvezetékszerelő garzonlakásából, egy jó meleg lúdtollal bélelt ropógsós dunyha alól, miközben az ajtó résre nyilik és bekuszik egy pedigrézabáló amorf dög macska, én pedig csak nyammogok és hápogok és saját kézzel csomózott tódótt-fódott norvég halászhálómat emlkékfoszlányaimra kivetem, hátha kifogok valamit a megszokott konzervdoboz-hinár-matrózbakancs kombón kívül is. 

A mai nap fájdalmasan kezdődött, egy kelet berlinországi minimál fesztivál legmélyebb bugyraiból kellett kivergődni valahova a düsseldorfi autóbahn közelébe.
Újabb tapasztalatokra tettünk szert, mint például a diszkó wécében fogmosás parti animálok sürü hadában, mert ahogy mondják amig a legtöbb buli hajnali háromig tart, Berlinben ugy három napig. Negyedik berlini éjszakánknak kétségekkel teli szivvel vágtunk neki, lévén hogy a förtelmes zene elviseléséhez 3 azaz három darab búza sör állt rendelkezésünkre személyenként.. Persze minden jól alakult végül, mert hát a bevitt alkoholmennyiséget nem tudom meghatározni, de fejezzuk ki úgy hogy a hatásfok elegendő volt ahhoz hogy búvárszemüveggel visitsunk a tancparkett kozepen.
 
Volt meg szerencsenk egy kozos utazashoz Koltay Roberttel, vagyis a lengyel alteregojaval, aki az itteni eleteben kamionokat vezet es szakadatlanul ontja a bratyizos poenokat aminek elvezeti erteket cseppet sem csorbitja hogy mindez lengyelul zajlik. O az az ember, akirol te is tudtad hogy letezik de megsem hitted volna hogy valosagos es koztunk el. O az aki kepes radio sistergest hallgatni feloras blokkokban, alkalmankent megszakitva a katolikus Maryja radioval. O az aki minden nyelven el tud szamolni hatig, magyarul pedig a 8,888,888at is tudja,  de az mar nem annyira megy hogy melyik orszagban van Barcelona.
 
Utunk soran a kedvenc allomasunk a francia legio berlini kulonitmenye volt, ahol az egyetlen fontos szabaly hogy ha kiveszel egy sort a hutobol akkor tegyel be egy masikat a ladabol. Szep es idealis kozossegi gondolat ez, meg a lanyokat is megosztjak de ebbol mi mar inkabb nem kertunk mert az tul konnyu falat lenne a hippipontszamlalonknak.
 
 
 
 

Trackback address for this post::

https://stophopp.blog.hu/api/trackback/id/tr251185949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása